dilluns, 14 de febrer del 2011

Canadà

Mapa BANFF LAKE LOUISE


Recolzat en el cor de les Muntanyes Rocoses canadenques, Banff/Lake Louise promet l'esquí memorable i snowboard entre el paisatge capdavanter mundial més imponent i costes impressionants. Dins de l'erm protegit de Parc Banff Nacional, Banff/Lake Louise ofereix 3 àrees d'esquí i dues ciutats (Banff i el Llac Louise), solament 90 minut de Calgary l'Aeroport Internacional.

Les 3 àrees d'esquí incloent Mt. Norquay, Poble de Llum del sol i Llac Louise que destaca 274 carreres sobre 8,000 ares de terreny skiable. Cadascun té un caràcter únic i els tres estan disponibles sobre un bitllet d'aixecament de tri-àrea convenient que inclou freqüent i preocupar - el transport de llançadora lliure entre els hotels i cada àrea d'esquí.



dijous, 3 de febrer del 2011

San Francisco

La ciutat i comtat de Sant Francisco és la quarta ciutat més poblada de l'estat de Califòrnia i la 12a. d'Estats Units, amb una població de 808.976 habitants.

Sant Francisco és una popular destinació per als turistes internacionals, sent famosa pel pont Golden Gate , l'edifici Piràmide de Transamérica, els tramvies que recorren els seus empinats carrers, la seva arquitecturaanaoment Chinatown. modernista i victoriana i pel seu barri xinès popularment

Pont Golden Gate, SF
Un magnífic lloc per anar en qualsevol època de l'any, acompanyat d'amics o de la parella!